Så här ser det ut hemma nu


Försöker vi iallafall :) Det är ju som alla "varnat" om, MYCKET att läsa. Men näsa vecka ska barnen in på hel tid!.... (På dagis ;) Då kommer vi få mycket tid, men sammtidigt kommer vi försöka att inte ha dom hel hel tid liksom.
Nu - Owen Wilson film, glass med nutella

puss

Nu börjar...

...allvaret..

Syns inte här hur fet den är. Och på engelska. Men fin är den ju! Är det Pavlovs hundar då eller..?
Nu är jag supertrött och smyger in i skafferiet gång på gång och tar tesked efter tesked Nutella.
Martin håller på och lagar den ryska rödbetssoppan Borsjtj. Och efter Liv somnat blir det chokladglss och läsa läsa.

Fler och fler steg för Liv

oj! vad länge sen jag skrev något. ibland finns inte tiden för bloggande kanske.
så där så har skolan börjat! upprop/inledning i måndags och imorgon är första föreläsningen. känns bra. har inte fått böckerna än bara :S så det blir mycket att läsa ifatt. det kommer gå bra, jag blir så fokuserad när det är något jag vill, så det kommer lösa sig.
Jag var med Märta på "buslandet" på barnkalas i söndags...Har aldrig varit med om något så hysteriskt. Helt bananas. Men barnen tycker om det. Kanske inte konstigare än krogen eller något sådant egentligen.
Liv hade vattkoppor so badly förra veckan. Stackarn. Men nu är det över.
Jag tror Liv blir gnälligare när Märta är hos pappa. Säkert för att Märta ger henne uppis när inte vi har tid. Och dom leker tillsammans och så där. Så ikväll var Liv gnällig å gnällig å gnällig, alltså hon vet inte riktigt vad hon vill. Men när Martin lyfter upp henne så hon ser Märtas dagisfoto på kylskåpet och pekar på Märta "däää", så brister mammahjärtat. Hur fint är det inte

<3
OCH Liv går mer och mer och mer. Hon går typ snart. Stort.
Imorgon kanske jag kommer att snacka "psykologiska" med er :)

Puss

Liten hund

Jag vill ha en tibetansk spaniel PUNKT. Skulle passa sååå bra in i vår lilla familj <3


Ett litet smakprov ur boken jag sitter och läser om för tillfället (Klicka på bilden för att förstora)
Å de e fredag. Fredag den 13de. Lucky 13. Ska jag bärsa med vänner eller mysa med la familja? Vi är ju ändå utspridda, Märta är inte hemma och vår lilla tibetanska spaniel är inte här än. (Inte född än?!) Haha!

Trevlig helg. Puss

Vatten på er kvarn...

...ni som hävdar att Liv är lik mig!Ja, jag var glad i spriten redan då.
Min pappa-bil-doktor räddade mig ÄN EN GÅNG idag när bilbatteriet hade dött, då kom han på stört! Hade aldrig kunna haft bil om jag inte hade pappa.
Och ikväll ska vi äta, hyra film och lira minipingis i vårt sovrum.

Kram å hej


Tvåsamheten

De flesta vill väl leva tillsammans med någon. Vara kär i någon. Men det är ju inte helt okomplicerat att vara ihop. Finns så mycket föreställningar om hur allt SKA vara. Så blir man överumplad att det inte va som man tycker sig se att andra har det. En del vet inte hur man gör alls. Många klamrar sig fast vid varann utan att vara kära eller kanske ha nånting ihop egentligen. Svammel svammel.
Den här boken rekomenderar jag alla. Sjukt bra!
Pussa hej


Lite som man kan känna sig iblandJag är helt jävla bakis idag..Efter en timmes badminton igår! K: "Å hur är det med mensen då?" J: "Jo, det rullar på som vanligt. Knallar å småspringer"

TräningsvärkBadminton igår - Jävlar vilken träningvärk idag.. På ovanliga ställen liksom.

För ett år sen


För ett år och ett par dagar sen kom vår fjärde familjemedlem! Tack lilla Liv för att du är en underbar dotter och lillasyster <3
Denna vecka har 1.Märta fått vattkoppor. 2.vi haft kalas i 3 omgångar. 3.Liv slagit upp pannan så det kom blod. Ingen större fara med någonting av de faktiskt!
Nu är det filmvisning i lillaTVrummet

L

Jag tänker liksom vem läser alla bloggar? Och sen så tänker jag, JAG läser ju! Så jaa...

Vi kollade på "Melnacholia" igår. Mycket ångestframkallande film. Men vacker. Fina bilder. Den var starkare än vad jag hade trott. Men Lars von Triers filmer ser jag bara en gång.

På fredag blir vår lilla bebis 1 helt år! Det blir kalas hela helgen och även helgen efter, då dom som inte kan denna helg kommer då.
Och sen börjar jag plugga och sen ska lilla Liv in på förskolan. Både Märta och Liv ska börja heltid. Känns konstigt att jag ska sysselsättas och barnen ska vara heltid på dagis. Kommer säkert gå bra.
Men det känns som att det kommer hända mycket år 2012. Stora förändringar för lilla mig :)
Hur kommer jag klara psykologi? Kommer det vara mest intressant och jag kan sträckläsa i flera timmar och bli uppslukad av ämnet. Eller kommer jag inte förstå ett enda ord jag läser? 8 jävla år sen jag satt i skolbänken :S

Nu ska jag gå till Mdh med min vän för att kolla in bibblan och lokalerna.

Puss

2012

Gott Nytt! Inleder år 2012 med att starta min tredje blogg. Få vi se om jag kan (vill) hålla denna vid liv! Så får vi se vad jag kommer berätta om... Spännande :D
Välkomna till JossasVisa! Lalalalalalaaaa


RSS 2.0